DEZE KLANTEN SHOPPEN BIJ ONS:

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ!

Vandaag besteld, morgen in je zaak!

B2B Express Verzending

Vandaag voor 12u besteld morgen geleverd met onze super snelle verzending service!

 

Meld je gratis aan!

Bestel op rekening

Flexibele Betaaltermijn: 30 of 45 Dagen

Je hebt 30 dagen de tijd om je bestelling te betalen. Voor deze service voeren we eerst een kredietwaardigheidscheck uit.

Meld je gratis aan!

Altijd flexible

Volume Offertes Op Maat

De beste marges voor jouw bedrijf en geweldige prijzen voor jouw klanten. De meeste van onze merken hebben een minimum bestelbedrag van €100,- of minder; de laagste in de markt.

Meld je gratis aan!

Uw administratie in orde

Altijd Een BTW-factuur

Makkelijk op te vragen via je account.
Lekker makkelijk toch?

Meld je gratis aan!

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

“Wij werken ondertussen meer dan een jaar samen met Stealthedeal.be en de leveringen zijn telkens correct en stipt uitgevoerd. Een firma naar mijn hart!”


Sven Vandevelde
Facility Manager FSMA

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is StealTheDeal.Be?

Stealthedeal.be is een Belgische deal site die werd opgericht in 2021 door ‘Sergio Quisquater’ en zijn zoon ‘Gill Quisquater’. Inmiddels groeide het familiebedrijfje uit tot één van de bekendste ‘flash deal’ websites van België. Je kan hier dus telkens interessante product aanbiedingen terugvinden die telkens maar tijdelijk beschikbaar zijn!

Hoe koop ik in bij StealTheDeal.Be?

Iedereen is welkom bij Stealthedeal.be om op een voordelige manier producten aan te kopen! Zakelijke klanten kunnen een account aanmaken om die manier volume kortingen en btw-facturen te verkrijgen. Bovendien kan iedereen zich wel registreren om op de hoogte te worden gehouden van nieuwe deals!

Hoe kan ik de inkoopprijzen bekijken?

De standaard inkoopprijzen van een bepaald product kan u telkens terugvinden op de product pagina. Indien u wenst te informeren naar de prijzen voor volume aankopen dient u ons te contacteren via het formulier op contact pagina of rechtstreeks via mail naar Team@stealthedeal.be!

Betaalt StealTheDeal.Be de verzendkosten?

Wij hanteren een gratis verzending vanaf €75,00. De drempel om gratis verzending te bekomen ligt iets hoger dan bij andere websites maar dat komt ook omdat onze winstmarges een stuk lager liggen. Wij moeten deze dus wat hoger instellen om niet verlieslatend te zijn. Wij nemen telkens een kleine winstmarge maar proberen op deze manier wel heel veel mensen van een goede deal te voorzien en aldus volumes te verkopen!

Wat betekent 'Betalen Op Factuur'?

Zakelijke klanten met een BTW-nummer kunnen een aanvraag indienen om de betalen op factuur met een betaaltermijn van 30 tot 45 dagen. Indien de kredietwaardigheid van uw onderneming wordt goedgekeurd door onze financiële partner kan u dus aankopen en betalen op termijn.

Hoe snel kan ik mijn bestelling verwachten?

Door de grote volumes die we verwerken wordt een zending steeds binnen de 3 tot 5 werkdagen geleverd. Zakelijke bestellingen in grotere aantallen kunnen wij echter met B2B Express versturen! Als deze order is geplaatst voor 12u wordt deze de dag nadien reeds geleverd. 

Kan ik online inkopen zonder een bedrijfsregistratie?

Iedereen kan bij ons online aankopen zonder bedrijfsregistratie maar dan maakt u wel geen aanspraak op termijn betaling of het verkrijgen van een BTW-factuur.